Lottosystembog
Tipssystemer
Systemoversigt
Tip en Træffer 1
Tip en Træffer 2
Tp en Træffer 3
Tip en Træffer 4
Tip en Træffer 5
Tip en Træffer 6
Tip en Træffer 7
Tip en Træffer 8
Tip en Træffer VM
Travsystembog 1
Travsystembog 2

Om Tipssystemer - Lottosystemer

Tips: Alle systemnavne starter med et eller flere bogstaver. R er et almindeligt reduceret system, U betyder at der skal angives udgangstegn (u-tegn) i alle systemets garderinger. UM-systemer kræver også u-tegn, men her betyder M, at en eller flere af garderingerne er matematisk reduceret (kræver ikke u-tegn). Derefter kommer tre tal. Det første er antal helgarderinger, det andet er antal halvgarderinger, mens det sidste er det antal rækker systemet udskrives på. Det sidste tal kan være efterfulgt af et bogstav, hvilket blot betyder, at der er flere versioner af dette system.


Se Danmarks største udvalg af tipssystemer her.


Lotto: R er et almindeligt reduceret system med præmiegaranti. C (chance) er også reduceret men har til forskel fra R ikke præmiegaranti. C-systemernes fordel er, at de dækker mange numre på et lavt rækkeantal. A-systemer er afbrudssystemer, hvilket betyder, at de udtrukne numre ikke må komme i rækkefølge i den talrække du har valgt. Det første tal i et systemnavn er det antal numre systemet dækker. Det andet er rækkeantallet.


Se Danmarks største udvalg af lottosystemer her.


TIP EN TRÆFFER har udgivet systembøger i flere lande i Europa. I Danmark er der indtil nu udkommet 12 bøger i TIP EN TRÆFFER serien.